Klets-kopje

Ken je het gevoel? Dat je niet weet hoe je een gesprek moet beginnen?

Voorbeeld, je bent op een groot congres en je bent daar alleen, allemaal hartstikke leuk en interessant. Maar dan in de koffie pauze, je haalt een kopje koffie. Kijkt er maar eens goed na. Daar sta je dan alleen met je kopje in de hand. Maar hoe begin je nu een gesprek met een van je mede mensen die je nog nooit eerder hebt gezien.

Het klets-kopje dient als een soort ijsbreker. Zodat je in ieder geval een onderwerp hebt voor de eerste paar seconden. Als een gesprek eenmaal opgang is dan loop het van zelf.

Hoe werkt het klets-kopje, er zijn 6 verschillende vormen kopjes die in 6 verschillende schoteltjes passen. Maar er zijn ook 6 verschillende kleuren. In totaal dus 36 mogelijkheden. Waarvan er eentje past. Hoogt waarschijnlijk krijg je met het uitdelen van de koffie niet de juiste combinatie. Deze kan je dus gaan zoeken bij de andere gasten. De kleuren kun je van ver af al zien, en loop je al op de juiste kleur af. Maar ondertussen komen er ook mensen bij jouw schoteltje kijken. En zo krijg je een spel waar je niet alleen meer in bent.

English version coming soon.

Contact